Najčešća pitanja | Posao | Mapa sajta | Štampaj

Pravni subjekti

Poštovani posetioci,

Pripremili smo posebne povoljnosti za pravna lica koja žele da naračuju robu preko našeg sajta na veoma jednostavan način. Potrebno je samo da se registrujete ovde, i sve što naručite, stići će na adresu Vaše firme brzo i efikasno.

Više informacija o načinu naručivanja, isporuci i uslovima korišćenja, možete dobiti na sledećim stranama:

Registracija se ne razlikuje mnogo od standardne registracije za fizička lica, sa izuzetkom, što u formularu obavezno treba da označite polje za pravno lice, ime Vaše firme i PIB (registarski broj...) na način kao što je prikazano na slici ispod.

Uslovi:

Za kupovinu kod nas nije neophodno da dostavljate svoju dokumentaciju, obrazac za identifikaciju i sl. Dovoljno je samo da se registrujete kao pravno lice i to je sve.
Emmi house doo online shop je internet maloprodaja. Primetićete da su cene proizvoda iz naše ponude izuzetno povoljne. Plus - uvek imate varijantu da ukoliko u nekoj drugoj maloprodaji proizvod pronađete povoljnije, kod nas dobijete još povoljniju kupovinu ukoliko proverom potvrdimo niže cene na drugom mestu.

Dakle, trudimo se da budemo ubedljivo najpovoljniji na tržištu.
Iz tog ražloga, dodatni popusti na navedene cene nisu mogući, a ni opravdani sa naše strane. U izuzetnim slučajevima, što zavisi od artikla do artikla, ukoliko poručujete neku veću količinu nekog proizvoda možda postoji mogućnost da vam neznatno izađemo u susret kada je cena u pitanju. U svakom slučaju, sigurni smo da ni na jednom drugom mestu nećete pronaći povoljniju kupovinu. Čvrsto stojimo iza toga i pozivamo vas da se uverite.
Kupovina na odloženo plaćanje kod nas još uvek nije moguća kao opcija plaćanja. Jedan od razloga su upravo i izuzetno niske cene. Kao opciju tome možete koristiti naše web kredite koje sprovodimo u saradnji sa Euro Bankom.


Vaš Emmi house doo online shop