Najčešća pitanja | Posao | Mapa sajta | Štampaj
Asortiman
 

O nama


KOMPANIJA


Emmi house doo je nastao otvaranjem sajta emmi.rs i prve maloprodaje u Beogradu nakon čega se poslovanje širi na još tri lokacije : Niš , Novi Sad i Novi Beograd.

Zbog široke mreže vernih kupaca, kao i novih koje svakodnevno stičemo, Emmi house doo maloprodaje pronaći ćete od sada na preko 20 novih lokacija u Kraljevu, Čačaku, Smederevu, Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Valjevu, Subotici, Obrenovcu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Loznici, Požarevcu...

Na našem sajtu i u maloprodajama Vas očekuje širok asortiman IT opreme, AV opreme, malih kućnih aparata, uređaja za video nadzor, uređaja za negu i još mnogo toga po neverovatnim cenama. Emmi house doo ponuda je ponuda koja će ispuniti očekivanja svakog gejmera kao i poslovnih i privatnih korisnika.

Emmi house doo je uvek tu da vam obezbedi, uz odloženo plaćanje na više mesečnih rata, kao i vrhunski izbor proizvoda izuzetnog kvaliteta.

Kod nas ćete pronaći laptop i desktop računare, gaming opremu, televizore, monitore, štampače i još mnogo toga što će vam ulepšati i olakšati svakodnevnicu.

Stručnu pomoć za izbor najbolje konfiguracije za Vaše potrebe potražite od naši operatera u call centru ili od prodavaca u našim prodajnim objektima.


NAŠ MOTO

Naše cene govore umesto nas.


GDE KUPITI

Informacije o adresama Emmi house doo maloprodaja možete pronaći ovde: http://www.emmi.rs/gde-kupiti/kontakt.234.html , a ukoliko imate bilo kakvo pitanje, ne oklevajte da nas kontaktirate:

E-mail adresa: webnarudzbenice@emmi.rs


INFO, REZERVACIJE, PRODAJA

radnim danima 8-20h

subotom 9-19h

0700 300 303

(samo putem fiksne mreže)

066 890 11 88

*EMMI (*3664)

(samo putem mobilne mreže)


TEHNIČKA PODRŠKA

radnim danima 8-20h

subotom 9-13h

0900 55 00 55

(cena usluge 236 din. + PDV)


SLUŽBA ZA REKLAMACIJE

radnim danima 8-20h

subotom 9-16h

0700 300 303

(samo putem fiksne mreže)