Mogućnosti plaćanja pri online kupovini

Plaćanje preko računa

Izaberite plaćenje putem uplatnice. Nakon završetka kupovine, primerak popunjene uplatnice sa potvrdom porudžbine će Vam stići na mail. Sve što treba jeste da tako popunjenu uplatnicu odštampate (ili prepišete na neku drugu ukoliko ne posedujete štampač), prošetate do najbližeg uplatnog mesta i izvršite uplatu. Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva, na isti način podatke možete popuniti i u svojoj aplikaciji za e-banking. Nakon evidentirane uplate u našem sistemu, poručena roba će Vam biti poslata na navedenu adresu.

Gotovinski (POUZEĆEM)

Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate prilikom isporuke. Prilikom poručivanja robe potrebno je da u koraku odabira načina plaćanja odaberete "gotovinski". Omogućena je besplatna isporuka za sve porudzbine čiji iznos prelazi 2000 din . Za porudzbine manje vrednosti cena isporuke iznosi 240 din.
*Plaćanje karticama iz drugih zemalja nije moguće.
*Plaćanje je moguće samo u dinarskoj valuti.

Platnim karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći AMEX, Maestro, MasterCard, VISA, DINA karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu WSPay koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Radi sigurnije Internet kupovine, WSPay podržava Verified by Visa i MasterCard ID Check zaštitu (3D Secure verifikaciju kartica). 3D Secure je međunarodni standard koji se koristi za proveru korisnika kartice i obezbeđuje dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Usluga pomaže u zaštiti od neovlašćenog korišćenja kartice od strane trećih lica prilikom realizacije Internet transakcija.

3D Secure podrazumeva da prilikom online plaćanja korisnik kartice potvrđuje svoj identitet pomoću tajne lozinke koju je od strane banke dobio putem SMS poruke ili elektronske pošte, čime se smanjuje mogućnost zloupotrebe - slično kao korišćenje PIN-a na bankomatu. U nekim slučajevima od banke možete dobiti prenosni čitač za generisanje lozinke.

Unos i provera lozinke isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

O tome da li Vaša kartica podržava 3D secure validaciju, kako je možete aktivirati i na koji način je realizovana, možete se raspitati kod svoje banke izdavaoca kartice. Ukoliko Vaša kartica nema mogućnost 3D validacije, plaćanje možete izvršiti na uobičajen način, bez ovog dodatnog koraka.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Emmi sajta mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Emmi internet portalu.
  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na Vašoj adresi ili u Emmi maloprodajnim objektima.
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Tehnomanija d.o.o. Beograd je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.