Radno vreme Web prodaje

Najbezbedniji i najlakši način kupovine predstavlja kupovina putem naših web prodajnih kanala. U skladu sa tim, našim kupcima je omogućeno poručivanje putem Call centra (0700 30 03 03 ili 066 890 11 88), koji je dostupan radnim danima u periodu od 8h-20h i subotom od 9 do 16h. Pored toga, na raspolaganju je i online poručivanje u bilo kom trenutku.

 

Termini i troškovi isporuke

Isporuka poručenih artikala se obavlja u saradnji sa kurirskom službom City express. Trudimo se da kupcima obezbedimo ažurnu i brzu dostavu poručenih proizvoda. Međutim, postoji mogućnost da zbog obima posla dostava bude u manjoj meri prolongirana.

Isporuka porudžbina koje su kreirane putem Call centra ili internet portala se dostavljaju samo na kućnu adresu. Za porudžbine vrednosti preko 2000rsd isporuka je besplatna, dok za porudžbine manje od tog iznosa, troškovi iznose 240RSD.

Dostava bele tehnike se obavlja kururskom službom beskontaktno do ulaza stana ili kuće.

Prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta možete pregledati uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Tehnomanije na broj telefona 011-4-500-200.

Emmi tim