Sigurnost transakcija

Sigurnost svih novčanih transakcija garantuje Emmi.rs. Ukoliko ste i dalje skeptik po pitanju kupovine na ovaj način, naša preporuka je da odaberete plaćanje kuriru po preuzimanju robe. Nakon što steknete poverenje, poručenu robu možete plaćati odmah nakon poručivanja, uplatnicom ili elektronskim putem i istu dobijati još brže.

U ime TEHNOMANIJA DOO BEOGRAD obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita ličnih podataka u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka Evropskog parlamenta i Veća broj 2016/679-Uredba , kao i primena Opšte uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa sa ličnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade i sa njima postupa u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka Evropskog parlamenta i Veća broj 2016/679, kao i prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviši stepen zaštite kod upisa i prenosa podataka.

Lični podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate, odnosno izvršavanja obaveza iz Ugovora ili na osnovu Ugovora, smatraju se poverljivim podacima.

WSPay lične podatke ne obrađuje, niti koristi, osim u svrhe izvršenja Ugovora autorizacije i naplate.

S poštovanjem,
Vaš Emmi